Onze Diensten

Onze Diensten

Taxivervoer

In de meeste gevallen maken de klanten van Taxi Sam 24 gebruik van het reguliere taxivervoer. U wordt snel en voordeling, maar ook comfortabel van punt A naar B gebracht. U kunt gemakkelijk telefonisch een taxi reserveren.

Groepsvervoer

Wilt u met een groter gezelschap op stap, dat kan met Taxi Sam 24. het is mogelijk een grote groep te vervoeren. Heeft u een groter aantal personen, neem dan telefonisch met ons op voor meer informatie.

Luchthavenvervoer

U gaat op vakantie en heeft geen zin om zelf naar de luchthaven te rijden of de dure parkeerkosten te betalen. Met Taxi Sam 24 gaat u zorgeloos op reis naar bijvoorbeeld de luchthavens Schiphol, Rotterdam Airport, Aiport Weeze of Eindhoven Aiport.

Zakelijk Vervoer

Taxi Sam 24 rijdt niet alleen voor de particuliere gebruiker, maar ook voor de zakelijke klanten. Heeft u als bedrijven vaak een klant of leverancier die bijvoorbeeld opgehaald dient te worden van Schiphol of een andere locatie, Taxi Sam 24 zorgt ervoor dat uw zakelijke relatie comfortabel wordt gebracht en opgehaald. 

24/7 beschikbaar

U kunt dagelijks vertrouwen op onze dienstverlening en services. De chauffeurs van taxisam24.nl staan 24/7 voor u klaar en brengen u naar de gewenste bestemming. Dag en nacht, 7 dagen per week, zoals u het wenst.

Meer wensen?

Taxi Sam 24 uit Arnhem staat altijd open om mee te denken met de klant. Wij denken graag met u mee om uw wensen te kunnen realiseren. Heeft u een vraag aan ons? kaart uw situatie aan, zodat wij u verder kunnen helpen. Onze vriendelijke centralisten zijn graag tot uw dienst.

Tel: 06 84 09 66 38
Email: info@taxisam24.nl